Simona Halep nu va participa la Roland Garros. Organizatorii au decis să nu îi ofere un wild-card

Oraganizatorii Roland Garros au anunţat marţi, 14 mai, lista jucătoarelor invitate pe tabloul de calificări, dar şi pe cel principal. Simona Halep nu a primit wild-card-ul pentru cel mai important turneu pe zgură din lume.

Urmărește
1542 afișări
Imaginea articolului Simona Halep nu va participa la Roland Garros. Organizatorii au decis să nu îi ofere un wild-card

Simona Halep nu va participa la Roland Garros. Organizatorii au decis să nu îi ofere un wild-card

Organizatorii au ales şase sportive din Franţa, una din Australia şi una din SUA: Alize Cornet, Fiona Ferro, Elsa Jacquemot, Kristina Mladenovic, Chloe Paquet, Jessika Ponchet, Ajla Tomljanovic şi Sachia Vickery. Pe tabloul calificărilor sunt Iliev, Janicijevic, Leonard, Lew Yan Foon, Lim, Mpetshi Perricard, Rakotomanga Rajaonah, Rouvroy şi Tubello.
 
Invitaţiile nu sunt o surpiză deoarece Roland Garros practică de ani un sistem în care oferă 6 invitaţii pentru franţuzoaice şi câte una pentru o australiancă şi o americancă.
 
Roland Garros este programat în perioada 26 mai - 9 iunie 2024. 

Halep, revenire în tenis după suspendare

Ultimul meci al Simonei Halep a fost în cadrul Miami Open, unde românca a fost învinsă şi eliminată în prima rundă de către jucătoarea de origine spaniolă, Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, în data de 19 martie 2024.
 
Halep va juca mâine la Trophee Clarins. Simona Halep (1.169 WTA, beneficiară a unui wildcard) o va înfrunnta pe americanca McCartney Kessler (123 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici