Exclusiv. Craniul gasit pe malul Oltului nu se potriveste profilului Elodiei. Parchetul inca mai spera in expertiza ADN

Cu doua luni inainte de implinirea a trei ani de la disparitia misterioasa a avocatei brasovene Elodia Ghinescu, procurorii care instrumenteaza cazul, considerat unul de omor, au mai trecut milimetric pe lânga sansa de a elucida situatia.

9 afișări
Imaginea articolului Exclusiv. Craniul gasit pe malul Oltului nu se potriveste profilului Elodiei. Parchetul inca mai spera in expertiza ADN

Exclusiv. Craniul gasit pe malul Oltului nu se potriveste profilului Elodiei. Parchetul inca mai spera in expertiza ADN

Surse din cadrul echipei de ancheta au declarat, in exclusivitate pentru ziarul "Puterea" ca, la sfârsitul lunii iunie a acestui an, un cetatean a descoperit pe malul râului Olt, la limita judetelor Brasov si Covasna, un craniu uman. A anuntat autoritatile, respectivul fragment cadaveric fiind ridicat de o echipa de criminalisti din cadrul IPJ Brasov si supus unei expertize preliminare. Ulterior, criminalistii au stabilit ca respectivul craniu apartine unei femei cu vârsta cuprinsa intre 35 si 40 de ani, adica exact parametrii vârstei Elodiei Ghinescu.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici