Facatura

Dezvaluirile facute recent de Mugur Ciuvica si Grupul de Investigatii Politice au zguduit scena politica, dupa ce a reiesit ca PNL si senatorul Norica Nicolai au devenit tinte ale principalului serviciu de informatii din Romania. Acuzatiile de politie politica a SRI, mult mai grave decat cele vehiculate pana in prezent, se bazeaza pe doua "documente" in format electronic. Ambele sunt semnate de generalul in rezerva Vasile Stanciu, iar unul dintre ele poarta si "semnatura" controversatului adjunct al directorului SRI, Florian Coldea. Numai ca, in urma unei cercetari mai amanuntite a celor doua documente, se poate observa ca cel putin unul dintre ele este contrafacut la modul grosolan. Si este vorba despre cel pe care contrasemneaza Coldea.

1 afișare
Imaginea articolului Facatura

Facatura

In urma analizarii celor doua fisiere electronice, cu ajutorul unor programe de editare foto, se poate observa foarte clar ca semnatura adjunctului SRI Coldea, impreuna cu stampila (de fapt, urmele unei stampile), a fost adaugata ulterior peste textul semnat de generalul Stanciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici