Firmele preferă insolvenţa în locul restructurării

În perioada celor doi ani de criză, zeci de mii de firme au apelat la procedura insolvenţei în speranţa că în acest fel îşi vor rezolva problemele existente, fără a avea însă de cele mai multe ori informaţiile necesare în ceea ce priveşte o astfel de procedură.

4 afișări
Imaginea articolului Firmele preferă insolvenţa în locul restructurării

Firmele preferă insolvenţa în locul restructurării

Potrivit vicepreşedintelui CEC Bank, Mirela Iovu, se pare că foarte mulţi antreprenori preferă să se aşeze la umbrela insolvenţei, aşteptând să fie salvaţi, în loc să-şi restructureze creanţele existente. "Ceea ce am constatat până acum este faptul că nu prea există interes referitor la subiectul restructurării creanţelor.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici