Ghidul jafului româno-ucrainean, marca ARCOM S.A

Redacţia noastră a intrat în posesia unui document care poate fi considerat îndreptarul hoţiei şi destrăbălării la adresa banului public. Conducerea filialei ARCOM S.A. Krivoi Rog, în frunte cu directorul Nicolae Ghirţoi, face obiectul unei ample analize. Orgii bahice, pontaje false, case pentru amante, deplasări în scopuri personale, casări fictive şi furturi din patrimoniul firmei, toate decontate de Ministerul Finanţelor şi Economiei. Una peste alta, ni se prezintă o parte din "gruparea de crimă organizată" care a devalizat investiţia de 2 miliarde de dolari de la Krivoi Rog. Documente, fotografii, nume, fapte prezintă negru pe alb sau color, parteneriatul dintre români, mafia şi chiar... securitatea ucraineană. Presa nu a reuşit să scoată din amorţeală ARCOM S.A. şi MEF. Este necesară o anchetă parlamentară.

1 afișare
Imaginea articolului Ghidul jafului româno-ucrainean, marca ARCOM S.A

Ghidul jafului româno-ucrainean, marca ARCOM S.A

De aproximativ 10 ani, la combinatul CIM Krivoi Rog din Ucraina nu se mai construieşte nimic. Totuşi, prin bunăvoinţa Ministerului Economiei şi Finanţelor, circa 100 de români toacă de la buget peste 1 milion de dolari pe an. Ce produc aceşti oameni? Lucrări cu materiale furate din şantier pentru persoane particulare, amante, neveste, miliţie, procuratură şi mafioţi locali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici