Goe cel mare!

Fundasul Dorin Goian (27 de ani) a marcat sambata seara un gol istoric. Prin reusita sa in fata Olandei, stelistul a adus nationala Romaniei in fata calificarii la un nou turneu final de Campionat European, dupa o absenta de opt ani. Generatia lui Mutu, Chivu si Lobont trebuie sa lucreze de acum la statuia celui poreclit de prieteni 'Goe'.

1 afișare
Imaginea articolului Goe cel mare!

Goe cel mare!

Fratii Goian ocupa un loc aparte in istoria fotbalului romanesc. Liviu, Gheorghe Daniel, Nicolae Dorin  si Lucian au fost - cazul primilor doi - sau sunt - situatia celorlalti - jucatori de prim esalon. Incepand de sambata noapte, numele lui Dorin Goian face parte si din istoria nationalei Romaniei.In total, familia Goian, din Suceava, numara opt membri. Cei patru frati fotbalisti mai au trei surori: Veronica (40 de ani), Iuliana (38 de ani) si Marioara (34 de ani). Tatal, Vasile, este pensionar, iar de opt ani, de cand i-a murit sotia, Elisabeta, traieste singur. Singur e un fel de a spune, pentru ca e inconjurat mai mereu de nepoti, lumina ochilor lui. Si sunt 15!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici