Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României la handbal masculin

CSM Constanţa a fost detronată duminică din postura de deţinătoare a Cupei României la handbal masculin. Delfinii au fost învinşi în finala ediţiei 2023-2024 de campioana României, Dinamo Bucureşti. Câinii roşii s-au impus cu 23-19, realizând astfel eventul.

Urmărește
172 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României la handbal masculin

Constănţenii au condus aproape toată prima repriză, intrând la pauză cu un rezultat de egalitate (10-10).

Prima parte a reprizei secunde a fost echilibrată, elevii lui Xavier Pascual desprinzându-se pe final de meci, când s-au desprins de la 18-18 la 22-18, învingând apoi cu 32-19.

Dinamo reuşeşte astfel eventul cupă-campionat şi ajunge la 20 de titluri naţionale şi opt Cupe ale României.

Bucureştenii sunt calificaţi în Final Four-ul European League, în weekend-ul viitor, 25-26 mai, unde vor întâlni în semifinală pe SG Flensburg-Handewitt.

Locul trei în Cupa României a fost ocupat de CSM Bucureşti, care a învins în finala mică pe Minaur Baia Mare (26-24).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici