Handicapaţi de închiriat pentru biznis

Până în 1989, datele oficiale cu privire la persoanele cu dizabilităţi au lipsit cu desăvârşire în "sistemul instituţional de ocrotire". Existenţa acestor persoane era cunoscută doar de familie şi de specialiştii care ofereau servicii medicale, educaţionale şi de recuperare.

1 afișare
Imaginea articolului Handicapaţi de închiriat pentru biznis

Handicapaţi de închiriat pentru biznis

Izolarea şi invizibilitatea socială a persoanelor cu dizabilităţi, care nu aveau capacitatea de a contribui la bunăstarea economică a unui "stat perfect", au dispărut o dată cu instaurarea statului democratic. În schimb, au apărut alte probleme, la fel de imorale. Din pricina unor lacune legislative, persoanele cu handicap au devenit o adevărată "mină de aur" pe piaţa forţei de muncă şi atrag după sine profituri mai mult decât grase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici