«Hotii au avut un complice in interiorul unitatii militare»

Surse din cadrul UM 01916 din Ciorogârla, care detine depozitul de armament de unde au fost furate cel putin 60 de arme tip AKM, pistoale Carpati si TT, sustin ca operatiunea nu putea fi dusa la bun sfârsit fara sa existe complicitatea unui om din interiorul unitatii.

2 afișări
Imaginea articolului «Hotii au avut un complice in interiorul unitatii militare»

«Hotii au avut un complice in interiorul unitatii militare»

Declaratia, data in exclusivitate pentru “Gardianul”, acrediteaza ideea potrivit careia hotii au beneficiat de sprijin din interior, ca ar fi fost militari si ca a disparut doar armament, fara munitia aferenta.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici