Iată-le pe cele 3 amante ale fotbalistului Adrian Cristea

Încurcate sunt căile Domnului pentru mijlocaşul lui Dinamo, Adrian Cristea! Mare crai de Iaşi şi Bucureşti, fotbalistul de 25 de ani are nici mai mult nici mai puţin decât trei iubite! Denisa Nichifor, Raluca Macovei şi Silvia Pop sunt cele trei doamne pe care le-a fermecat jucătorul atât de tare, încât a crezut că ele nu vor afla niciodată una de cealaltă.

1 afișare
Imaginea articolului Iată-le pe cele 3 amante ale fotbalistului Adrian Cristea

Iată-le pe cele 3 amante ale fotbalistului Adrian Cristea

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe fotbalist şi pe Raluca sărutându-se în plină stradă, la ieşirea dintr-o cafenea. “O ştiu demult, am avut o relaţie cu ea, de aceea am sărutat-o când ne-am despărţit”, ne-a spus Adrian Cristea.Minciuna are picioare scurte, iar Adrian Cristea a fost prins în offsaid de către fotoreporterii Click! în tandreţuri cu o brunetă pe care la plecare a sărutat-o pătimaş. Tânăra se numeşte Raluca Macovei, e din Iaşi, şi a intrat în lumea mondenă a Capitalei, încă din perioada în care a devenit iubita actorului Andrei Duban.


Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici