In cazul armelor de la Ciorogârla, suspectii au picat pe interceptari

Militarii suspectati de organizarea si implicarea in furtul armelor de la depozitul din Ciorogârla au cazut in plasa propriilor greseli. Anchetatorii au coroborat doua indicii esentiale care au condus la cererea de arestare preventiva. Acestea sunt urmele ADN, care s-au dovedit ca le apartin, prelevate din locuri in care nu aveau ce cauta, si convorbirile telefonice purtate de acestia, ale caror transcrieri se afla la dosarul cauzei, intr-unul dintre cele 12 volume prezentate Tribunalului Militar Teritorial Bucuresti.

1 afișare
Imaginea articolului In cazul armelor de la Ciorogârla, suspectii au picat pe interceptari

In cazul armelor de la Ciorogârla, suspectii au picat pe interceptari

Astfel, “lotul Ciorogârla” a devenit prima victima a Legii 198/2008, cunoscuta generic drept legea ascultarii telefoanelor, cu opt zile dupa ce actul normativ a intrat in vigoare. Legea a devenit functionala incepând cu 20 ianuarie 2009, in timp ce anchetatorii sustin ca armele au fost furate in noaptea de 28 spre 29 ianuarie. Aceiasi anchetatori sustin ca au indicii temeinice care impun arestarea preventiva a tuturor celor sapte suspecti, si nu  doar a trei dintre ei, si vor formula astazi o noua cerere in acest sens.


Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici