Ioana Basescu, pe cale sa se marite

Au mers impreuna la concertul lui Iglesias si nunta lui Dan Popi. Oficial, s-au afisat la concertul lui Julio Iglesias, unde au fost alaturi de niste prieteni, dar se vedea cit colo ca formeaza un cuplu. A urmat nunta lui Dan Popi, de la Cat Music, unde amorezii s-au comportat ca doi indragostiti, tinindu-se de mina, sarutindu-se si privindu-se tandru.

1 afișare
Imaginea articolului Ioana Basescu, pe cale sa se marite

Ioana Basescu, pe cale sa se marite

Petrecerea a avut loc undeva linga Bran, iar cei prezenti acolo au declarat ca era clar ca intre ei exista o relatie de iubire. Au crezut ca aici nu exista paparazzi, asa ca au dat friu liber sentimentelor, insa au fost prinsi in offsaid, asa ca au mai aparut informatii in presa despre acest lucru. Mai nou, se aude ca Ioana ar urma sa se logodeasca in curind cu noul sau iubit si ca ar fi primit deja inelul, iar apropiatii lor sustin ca vom juca cit mai curind la o nunta. Exista insa si persoane care marturisesc ca nu se pune problema unei logodne. Cei doi nu recunosc ca ar intentiona sa-si uneasca destinele, dar au mai fost si cazuri cind vedetele au refuzat sa vorbeasca despre acest lucru si s-a aflat ca ei erau casatoriti de mult timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici