Jaf la drumul mare: 20.000.000 de euro/km

Autostrada Comarnic-Brasov, ultimul tronson al sectiunii ce va lega Bucurestiul de Ardeal, va fi scoasa la licitatie in Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie. Mai multe criterii si conditii de participare, din anuntul facut public recent de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), ridica serioase semne de intrebare.

1 afișare
Imaginea articolului Jaf la drumul mare: 20.000.000 de euro/km

Jaf la drumul mare: 20.000.000 de euro/km

Austostrada Comarnic - Brasov costa de trei ori mai mult decat o autostrada construita in conditii similare in Croatia. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), aflata in subordinea Ministerului Transporturilor, a scos la licitatie Autostrada Comarnic - Brasov, ultima portiune neatribuita a sectorului Bucuresti - Brasov. Procedura de selectie se va derula in Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie, zi care ar putea fi declarata libera de guvern.
Mai multe criterii si conditii de participare din anuntul facut public recent de CNADNR ridica serioase semne de intrebare cu privire la viitoarea licitatie. O alta chestiune care atrage atentia este cea a pretului anuntat pentru tronsonul Comarnic - Brasov, situat intre unu si trei miliarde de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici