Justificându-şi retragerea, Stolojan invocă soarta sacrificaţilor Victor Ciorbea şi Radu Vasile

La opt zile după decizia de a renunţa la mandatul de premier, Theodor Stolojan a vorbit, în prime-time, la postul public de televiziune, despre ce l-ar fi motivat să facă acest gest. El a reluat precizările făcute prin intermediul unei scrisori date publicităţii cu o oră mai devreme: nu a fost „parte în niciun scenariu politic” pentru că nu este „genul”, nu au fost tensiuni în PD-L vizavi de desemnarea sa ca prim-ministru, nu a pus condiţii privind desemnarea în guvern a anumitor persoane şi nu este bolnav.

1 afișare
Imaginea articolului Justificându-şi retragerea, Stolojan invocă soarta sacrificaţilor Victor Ciorbea şi Radu Vasile

Justificându-şi retragerea, Stolojan invocă soarta sacrificaţilor Victor Ciorbea şi Radu Vasile

Stolojan a insistat din nou pe ideea că era normal ca preşedintele PD-L să fie şi premier. „Aţi văzut ce s-a întâmplat în România când, într-o guvernare de coaliţie, premierul nu a fost şi preşedintele partidului aflat la guvernare”, a subliniat el, cu o referire la Victor Ciorbea şi Radu Vasile, premieri „sacrificaţi”. Democrat-liberalul a susţinut că i-a împărtăşit preşedintelui Traian Băsescu această concluzie, deşi ieri preşedintele a susţinut la B1TV că Stolojan „nu i-a dat niciun motiv”.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici