Lazarus şi Meme s-au iubit doi ani în mare secret

Chiar dacă apropiaţii îşi mai dădeau coate sugestive, Mihaela Moise şi Luis Lazarus, “colegi” la OTV, negau cu fermitate că între ei ar fi o relaţie. Iată însă, că, la trei luni după ce relaţia s-a încheiat, bruneta cu ochi migdalaţi a dezvăluit toată povestea. În plus, ea ne-a arătat şi dovada: o fotogrofie tandră făcută de cei doi în America!

1 afișare
Imaginea articolului Lazarus şi Meme s-au iubit doi ani în mare secret

Lazarus şi Meme s-au iubit doi ani în mare secret

Mihaela Moise, reporter şi moderator la OTV, a recunoscut că s-a iubit cu Luis Lazarus timp de doi ani. Meme, cum este cunoscută focoasa jurnalistă, a povestit pentru Click! amănunte de nimeni ştiute până acum: “Data exactă de când am început o relaţie este 1 februarie 2007. După exact doi ani ne-am despărţit. Eu lucram de trei luni la OTV şi eram un fel de asistentă a lui. Stăteam toată noaptea să urmăresc difuzarea materialelor, iar dimineaţa, el mă ducea acasă la mama, în Colentina. Într-o zi m-a invitat la un suc şi m-a întrebat direct ce doresc de la el. După două zile, plecam împreună în delegaţie la Severin şi am decis să fim împreună”, ne-a povestit frumoasa reporteriţă.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici