Legea harababurii unice

Guvernul a stabilit noua ierarhie a bugetarilor, ca sa poata da salarii dupa importanta muncii in societate a fiecarui slujbas la stat. Asa ca "s-a facut dreptate", iar un profesor debu­tant, un medic stagiar sau un preparator universitar vor lua leafa cat un plutonier major cu studii medii. Farma­cis­tii cu facultate sunt mai jos pe scara, cam la nivelul unui soldat fruntas. Si exemplele pot continua.

4 afișări
Imaginea articolului Legea harababurii unice

Legea harababurii unice

Marii favoriti ai sistemului bugetar sunt, insa, cei care au arme pe mana. Pentru cei care ii ajuta pe militari sa se faca mari, dascalii si medicii, se mentine dispretul traditional, astfel ca ei au ramas cu cele mai mici salarii din sistemul bugetar. Sindicatele au anuntat deja ca nu sunt de acord cu grila de salarizare care a fost discutata ieri in sedinta Executivului.


Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici