LUPTA TITANILOR » Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu, polemică pe marginea echipei naţionale

"Am 3-1 la calificări!" » Anghel Iordănescu (60 de ani) îl contrează dur pe Mircea Lucescu (65 de ani). Generalul a dezvăluit că pe vremea cînd antrena în Ghencea i-a "dăruit" o Cupă a României, la finala Dinamo - Steaua 6-4, din '90.

2 afișări
Imaginea articolului LUPTA TITANILOR » Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu, polemică pe marginea echipei naţionale

LUPTA TITANILOR » Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu, polemică pe marginea echipei naţionale

Războiul "greilor" din antrenoratul românesc a reizbucnit. Mircea Lucescu i-a provocat din nou pe rivalii săi de-o viaţă, foştii tehnicieni ai Stelei, Emeric Ienei şi Anghel Iordănescu. Il Luce i-a atacat pe cei doi, nervos că îşi dau cu părerea despre jocul "naţionalei" şi critică anumite aspecte din activitatea fiului său, Răzvan.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici