„Mafioata” Udrea s-a împăcat cu „omul lui Patriciu”

Mai 2006. Elena Udrea declara că nu ştie câtă încredere mai poate inspira Mircea Dinescu, „un om plătit de Patriciu”. Poetul răspundea atunci cu o afirmaţie la fel de belicoasă: „Acum, dacă îl înjur pe Băsescu, sunt plătit de Patriciu. Ăştia au gândire de mafioţi, şi Udrea, şi Băsescu”.

1 afișare
Imaginea articolului „Mafioata” Udrea s-a împăcat cu „omul lui Patriciu”

„Mafioata” Udrea s-a împăcat cu „omul lui Patriciu”

Acest episod a părut să fie trecut cu vederea la petrecerea de la sfârşitul săptămânii, organizată pe moşia lui Mircea Dinescu, din localitatea doljeană Cetate, cu ocazia finalului festivalului anual „Zilele Marin Sorescu”. Poeticul implicat în titulatura petrecerii nu a avut, în fapt, nimic de-a face cu desfăşurarea de forţe de la faţa locului: ministrul turismului s-a distrat din plin, a mâncat bucate gătite de Dinescu (sarmalele de gâscă fierte în vin, jambon de porc afumat şi berbecuţi la proţap), a cântat împreună cu invitaţii şi s-a pozat ţinând în braţe un miel de la conacul celui hulit în urmă cu aproape trei ani.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici