Mustruluit in public de propria-i fiica

Elena Basescu a declarat, zilele trecute, ca, din punctul ei de vedere, nu este nicio problema daca are o relatie cu fiul liderului grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, atit timp cit Andrei nu face politica.

1 afișare
Imaginea articolului Mustruluit in public de propria-i fiica

Mustruluit in public de propria-i fiica

Mi-am asumat aceasta relatie. Ne priveste pe noi daca ne certam sau ne impacam. Cind o sa fie vorba despre o despartire, o sa o anuntam oficial. Este o realitate ca tatal meu si Viorel Hrebenciuc nu se inteleg, dar cred ca ar trebui sa se limiteze aici la copii. Andrei nu este un baiat implicat in politica si, din punctul acesta de vedere, nu vad nicio problema", a spus Elena Basescu. "Una este ca face tatal lui politica. Daca ar fi facut si el politica, atunci cred ca ar fi fost o problema. Din moment ce nu face...", a aratat fiica presedintelui Basescu. Ea a subliniat ca in momentul in care se va desparti de Andrei Hrebenciuc va anunta acest lucru in mod oficial, pentru a inlatura speculatiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici