Nica dă piept cu turismul electoral

Ministrul Administraţiei şi Internelor va propune guvernului din care face parte realizarea unui act legislativ care să permită ridicarea actului de proprietate de către autorităţile statului pentru microbuzele care vor fi depistate că realizează turism electoral pe data de 22 noiembrie.

2 afișări
Imaginea articolului Nica dă piept cu turismul electoral

Nica dă piept cu turismul electoral

"Faptul că au existat foarte multe semnale pozitive ca urmare a ultimelor declaraţii arată că cei care trebuia au luat în serios declaraţiile mele privitoare la modul în care vom acţiona pentru a ne asigura că alegerile din acest an vor fi extrem de curate, extrem de legale, în spiritul şi limita legii.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici