«Nu s-a deranjat să vină la spital la Adriana!»

Venită ieri să-şi vadă fiica pe patul de spital, mama Adrianei Bahmuţeanu s-a supărat pe ginerele ei, miliardarul Silviu Prigoană, care, spune ea, "nu a catadicsit să-şi viziteze consoarta pe perioada celor trei zile cât a fost internată".

1 afișare
Imaginea articolului «Nu s-a deranjat să vină la spital la Adriana!»

«Nu s-a deranjat să vină la spital la Adriana!»

După ce a petrecut un weekend plin de peripeţii în Deltă alături de soţul ei (s-a plimbat cu avionul şi cu şalupa), Adriana, însărcinată în luna a şaptea, a început să acuze contracţii din ce în ce mai puternice. Cum acestea au devenit de nesuportat, marţi după-amiază, la sfatul doctorului ei, Silvia Miciner, Bahmu a fost internată la Spitalul CFR- Secţia Maternitate. "Copilul nu e suficient de mare. La 28 de săptămâni exista riscul pierderii sarcinii. Era gata să-l pierdem, dacă nu se intervenea urgent cu un tratament specific menit să-i liniştească aceste contracţii", a precizat dr. Silvia Miciner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici