“Numai un lider puternic poate duce PSD la guvernare”

Senatorul Vasile Dancu a demisionat din functia de vicepresedinte al Partidului Social Democrat (PSD) pentru analiza politica si comunicare. In documentul pe care l-a inaintat luni presedintelui PSD, Mircea Geoana, Vasile Dancu declara ca motivatiile gestului sau sunt personale, dar si politice, si sunt legate de modalitatile concrete prin care se realizeaza managementul politic al PSD .

1 afișare
Imaginea articolului “Numai un lider puternic poate duce PSD la guvernare”

“Numai un lider puternic poate duce PSD la guvernare”

”In ultimele luni, partidul pune in practica o strategie si o serie de tactici pe care le consider a deteriora imaginea publica si credibilitatea PSD ca partid de opozitie, iar solutiile propuse de mine sunt, in mod systematic, respinse. In plus, hotararea dumneavoastra de a-mi interzice sa dau interviuri presei pe teme strategice, reiterata la ultimul Comitet Executiv National, ma pune in imposibilitatea de a raspunde sarcinilor pe care le am ca vicepresedinte pentru analiza politica si comunicare”, spune Dancu in scrisoarea adresata lui Geoana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici