Nume de premier: Croitoru

Preşedintele Traian Băsescu l-a desemnat ieri pe Lucian Croitoru ca premier care să înceapă negocierile cu partidele parlamentare pentru formarea unui nou Guvern şi obţinerea votului Parlamentului. "Nu se mai poate prelungi timpul de consultări. Prim-ministrul desemnat este Lucian Croitoru. Aceasta este propunerea mea, un prim-ministru care să nu fie membru al niciunui partid.

5 afișări
Imaginea articolului Nume de premier: Croitoru

Nume de premier: Croitoru

Lucian Croitoru va prelua misiunea formării unui nou cabinet", a declarat ieri preşedintele.
"Am avut trei propuneri: una a fost a mea (n.r. - cea pe care Traian Băsescu a expus-o mai sus), o altă opţiune a venit din partea PNL şi era vorba de un om politic, iar cea de-a treia a fost cea bine cunoscută, propusă de majoritate", a mai spus Traian Băsescu.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici