O nouă cacealma, tip FNI :PENSIILE PRIVATE- o escrocherie de stat

Români, vi se pregăteşte ceva: oamenii lui Vântu lucrează pentru pensiile voastre. Acest lucru ar trebui să ne aducă la gândul că experienţa în ţepe dobândită la SAFI, CARITAS şi FNI va fi utilizată din nou pe portofelele dumneavoastră. Deci puteţi dormi liniştiţi, pensiile private, dar neasigurate, vor dispărea în ceaţă.

1 afișare
Imaginea articolului O nouă cacealma, tip FNI :PENSIILE PRIVATE- o escrocherie de stat

O nouă cacealma, tip FNI :PENSIILE PRIVATE- o escrocherie de stat

De câteva săptămâni bune, campaniile în favoarea pensiilor private – deocamdată „Pilonul II”, după cum se exprimă specialiştii – au luat cu asalt mass-media centrală anuntând un corn al abundenţei pentru viitorii depunători. Mai mult, în lumina reflectoarelor iese şi preşedintele Bă- sescu, care a făcut un lobby inegalabil acestui sistem ce ne poate aduce, la bătrâneţe, în sapă de lemn.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici