O promisiune a PD devine „mită“ într-un dosar DNA

Direcţia Naţională Anticorupţie a reuşit să deschidă un dosar penal al cărui subiect îl constituie o promisiune neonorată. Adriean Videanu şi Emil Boc i-ar fi promis deputatului Nati Meir (potrivit declaraţiilor acestuia) un loc de frunte pe lista PD în schimbul semnăturii sale în favoarea moţiunii de cenzură „Guvernul Tăriceanu trebuie să plece”.

1 afișare
Imaginea articolului O promisiune a PD devine „mită“ într-un dosar DNA

O promisiune a PD devine „mită“ într-un dosar DNA

Instituţia condusă de Morar a început lucrul în acest caz şi l-a audiat deja pe Meir. „M-am întâlnit cu Adriean Videanu, vineri 1 iunie 2007, după ce am semnat moţiunea şi am avut încredere în promisiunea sa pentru că suntem buni prieteni de familie, copiii noştri umblând împreună peste tot. La aceea întâlnire am căzut de acord să funcţionez ca deputat al Partidului Democrat în Parlamentul României, aspect cu care a fost de acord şi preşedintele PD, Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici