One man Show

Real Madrid nu avea voie să repete cu Malaga greşeala din etapa trecută, când a pierdut la Bilbao. Liderul Barcelona s-a impus fără probleme cu Valladolid (scor 3-0), iar "galacticii" erau obligaţi s-o imite în ultimul meci din etapa cu numărul 19.

3 afișări
Imaginea articolului One man Show

One man Show

Pellegrini a început încă din primul minut cu "perlele" Cristiano Ronaldo, Kaka şi Benzema. În schimb, căpitanul Raul a privit meciul de pe bancă. Cristiano Ronaldo a fost însă înger şi demon.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici