Patriciu şi-a cumpărat “băncuţă” de 7 milioane de dolari

Cel mai bogat român, Dinu Patriciu, în acelaşi timp cel mai “lichid” om de afaceri din România pe timp de criză, calcă pe un alt “tărîm” business şi se face bancher. Nu în România, că nu prea rentează, ci în Georgia, unde şi-a cumpărat o “băncuţă”.

2 afișări
Imaginea articolului Patriciu şi-a cumpărat “băncuţă” de 7 milioane de dolari

Patriciu şi-a cumpărat “băncuţă” de 7 milioane de dolari

Visul lui Dinu Patriciu de a fi mare petrolist s-a încheiat odată cu finalizarea vînzării Rompetrol către compania KazMunaiGaz din Kazahstan. Acum, fostul petrolist trăieşte visul marelui mogul de presă prin Adevărul Holding pe care îl patronează şi pe care îl vrea Nr.1 în peisajul media. Iar următorul vis este probabil de a rivaliza cu Rockefeller. Lăsînd gluma, Dinu Patriciu a scos ceva mărunţiş din conturile sale şi şi-a tras o "băncuţă" în Georgia, după cum anunţă ziarul gerogian Commersant.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici