PDL a intrat în trepidaţii de la Boc în jos

Viitoarele alegeri interne au adus PDL în fierbere la toate nivelurile. Liderul Emil Boc este încolţit de câteva zile din mai multe părţi. De pe plan local, primarii şi şefii consiliilor judeţene trag pentru bani de la buget, filialele au început lupta pe secretari de stat, iar liderii din Ardeal au refuzat orice negociere a de concentratelor cu UDMR până azi, când Boc şi Marko Bela i-au chemat la Bucureşti.

4 afișări
Imaginea articolului PDL a intrat în trepidaţii de la Boc în jos

PDL a intrat în trepidaţii de la Boc în jos

Ilfovul îl asmute pe premier împotriva lui Gabriel Oprea, ameninţând cu demisia în bloc. De la Bruxelles, europarlamentarii reclamă public oligarhizarea partidului.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici