Ponta, Şova şi banii dintre ei

Liderul PSD Victor Ponta e investigat de Fisc pentru că ar fi primit câteva zeci de mii de euro din banii încasaţi de casa de avocatură ,,Şova&Asociaţii" de la complexurile energetice Turceni şi Rovinari.

4 afișări
Imaginea articolului Ponta, Şova şi banii dintre ei

Ponta, Şova şi banii dintre ei

Controlul Fiscului legat de modul în care Societatea Civilă de Avocaţi ,,Şova&Asociaţii" ar fi obţinut ilegal peste 1,1 milioane de euro de la complexurile energetice Rovinari şi Turceni, din zona de influenţă a lui Victor Ponta, deputat de Gorj, nu se opreşte doar la avocaţi şi la foştii directori ai societăţilor de stat. Preşedintele PSD Victor Ponta (39 de ani) este suspectat că ar fi primit, la rândul său, o parte din banii încasaţi de casa de avocatură de la cele două societăţi de stat.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici