Presedintele isi va cunoaste viitorul ginere

In ultima vreme, Ioana Basescu si-a regasit fericirea alaturi de un alt barbat. Fata cea mare a presedintelui României este de curind impreuna cu Giovanni Francesco, unul dintre directorii de la MTV.

1 afișare
Imaginea articolului Presedintele isi va cunoaste viitorul ginere

Presedintele isi va cunoaste viitorul ginere

Cei doi s-au afisat deseori impreuna, iar ultima data s-au comportat ca adevarati indragostiti la petrecerea de la Snagov, data de Ioana cu prilejul implinirii a trei ani de cind se ocupa de firma sa de trabucuri. De altfel, domnisoara notar are succes in ceea ce face, iar businessul cu tutun ii aduce mari foloase materiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici