Probleme defensive la Barca: Inter a marcat două goluri din careul mic!

Două dintre cele 3 goluri marcate de Inter au fost inscrise din careul mic, lucru ce demonstrează vulnerabilitatea defensivă a Barcelonei în partida de pe San Siro.

3 afișări
Imaginea articolului Probleme defensive la Barca: Inter a marcat două goluri din careul mic!

Probleme defensive la Barca: Inter a marcat două goluri din careul mic!

Astfel, reuşitele lui Maicon (48) şi Diego Milito (61) au apărut în urma unor faze tratate cu lejeritate de apărătorii catalani. Chiar dacă la golul atacantului argentinian au solicitat offside, lipsa de marcaj la Sneijder, cel care i-a trimis perfect în faţa porţii, arată lipsurile pe care echipa lui Pep Guardiola le are în defensivă.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici