Procurorii reaşează valorile!

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, la bilanţul Ministerului Public pe 2010, că cea mai importantă bătălie pe care trebuie să o ducă procurorii şi poliţiştii este cu evaziunea fiscală.

6 afișări
Imaginea articolului Procurorii reaşează valorile!

Procurorii reaşează valorile!

"E anul cu cele mai bune rezultate de la începerea primului meu mandat, dar l-aş privi ca pe un început. În sfârşit, s-a ajuns la stadiul în care instituţiile statului încep să funcţioneze eficient", a declarat Băsescu.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici