Răspunde de viaţa lui Băsescu

Este mereu în alertă. Urmăreşte cu atenţie orice mişcare şi sesizează detalii pe care nimeni altcineva nu le-ar observa. În mulţime este greu de recunoscut pentru că poartă haine civile, de obicei costum.Uneori este agitat şi vorbeşte scurt, în cască. Cristian Badea poartă pe umeri o responsabilitate uriaşă: viaţa preşedintelui Traian Băsescu.

1 afișare
Imaginea articolului Răspunde de viaţa lui Băsescu

Răspunde de viaţa lui Băsescu

“Felul în care te comporţi în public te ajută să te impui în faţa mulţimii. Iar eu trebuie să mă impun căci siguranţa preşedintelui depinde de felul în care eu şi colegii mei ne facem treaba”. Băile de mulţime sunt momentele cele mai delicate pentru Cristi. “Când preşedintele se află printre oameni suntem supuşi unui stres enorm. E cel mai dificil moment. Mai mult ca niciodată trebuie să fim cu ochii în patru, atenţi la el, la cei din jur... în mulţime trebuie să sesizăm cele mai mici gesturi şi mişcări. În acele momente, echipa trebuie să anticipeze traseul preşedintelui. Dacă vreţi să vedeţi ce înseamnă cu adevărat stresul, atunci să-i priviţi pe ofiţeri după ce termină o misiune”, spune Cristi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici