România poate participa cu fonduri UE la salvarea Greciei

O parte din cei 33 de miliarde de euro alocaţi României şi neaccesaţi ar pu­tea fi redirecţionaţi pentru salvarea Gre­ciei, însă elenii ar trebui să aibă pr­oiecte scrise pentru a lua banii ra­pid, a declarat pentru Jurnalul Na­ţio­nal Valentin Lazea, economistul-şef al Băncii Naţionale a României.

3 afișări
Imaginea articolului România poate participa cu fonduri UE la salvarea Greciei

România poate participa cu fonduri UE la salvarea Greciei

Declaraţia sa vine după ce premierul maghiar Viktor Orban a declarat astăzi că ţările Uniunii Europene care nu folosesc moneda euro ar putea ajuta financiar Grecia prin redirecţionarea "unui anumit procentaj" din fondurile pe care le primesc de la UE fără a face, însă, plăţi directe în cadrul efortului financiar de sprijinire a statului elen. Premierul maghiar a făcut declaraţiile la postul maghiar TV2 şi au fost preluate de Bloomberg. Ungaria deţine preşedinţia rotativă a UE.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici