Ruptură între Lăcătuş şi Becali! Steaua, mai aproape de retrogradare decât de lider!

Calificarea în dauna Rapidului din Cupa României nu a fost suficientă pentru a-i asigura spatele lui Lăcătuş. După înfrângerea de aseară, prima din actualul sezon al Ligii I pe teren propriu, scaunul antrenorului începe iar să se clatine.

6 afișări
Imaginea articolului Ruptură între Lăcătuş şi Becali! Steaua, mai aproape de retrogradare decât de lider!

Ruptură între Lăcătuş şi Becali! Steaua, mai aproape de retrogradare decât de lider!

După partida retur cu Utrecht, Gigi Becali spunea că Lăcătuş va sta până în vară, indiferent de ce se va întâmpla. A fost de ajuns ca Steaua să fie învinsă aseară pe propriul teren de Gaz Metan şi deja patronul şi-a schimbat opţiunile.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici