S-a găsit ministru de sacrificiu!

Cătălin Marian Predoiu va conduce Ministerul Justiţiei în lunile rămase până la alegeri. Cătălin Predoiu, un avocat de 40 de ani, este, de ieri, noul ministru al justiţiei.

5 afișări
Imaginea articolului S-a găsit ministru de sacrificiu!

S-a găsit ministru de sacrificiu!

Propunerea făcută în ultimul moment de premierul Călin Popescu-Tăriceanu, după expirarea interimatului de la Justiţie, a fost acceptată şi de preşedintele Traian Băsescu, fiind convenită de cei doi în timpul unei consultări la Cotroceni.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici