Scrisorile pierdute

Scurgerile WikiLeaks fac o radiografie detaliată, cu nume şi prenume, a politicienilor români prooccidentali doar la vedere, dar şi a celor mai tentaţi să-şi trădeze colegii de partid şi interesul naţional pentru o carieră fulminantă.

5 afișări
Imaginea articolului Scrisorile pierdute

Scrisorile pierdute

Notele diplomatice trimise de la Ambasada SUA de la Bucureşti şi intrate în posesia WikiLeaks radiografiază o Românie aflată în mijlocul unei bătălii crâncene, de multe ori inconştiente, pentru putere. Telegramele au rezultat în urma unor discuţii purtate, în ultimii cinci- şase ani, de reprezentanţi ai ambasadei americane cu politicieni, şefi de instituţii sau alţi oficiali români. Multe dintre informaţiile din telegrame nu reprezintă noutăţi absolute, unele sunt doar zvonuri, dar, în schimb, altele prezintă într-o lumină absolut inedită personalităţi din prim-planul vieţii publice.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici