Sectorul alimentar a picat testul în 2009

Încă de la sfârşitul anului trecut se preconiza că printre sectoarele care vor fi cel mai mult lovite de criză se va regăsi şi sectorul alimentar. Tocmai de aceea reprezentanţii sectorului de profil, ca de altfel şi ceilalţi jucători de pe piaţa românească, au solicitat Guvernului să ia măsurile necesare pentru a nu ne încadra în scenariile anunţate.

2 afișări
Imaginea articolului Sectorul alimentar a picat testul în 2009

Sectorul alimentar a picat testul în 2009

Deşi guvernanţii au ieşit în faţă cu o serie de aşa-numite "măsuri anticriză", până la urmă s-a dovedit că acestea au rămas doar pe hârtie, iar firmele din sectoarele afectate au fost nevoite să se descurce pe cont propriu.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici