«Sex sălbatic cu Contra»

Cosmin Contra, un bărbat însurat, cu un copil acasă şi o nevastă gravidă cu al doilea. Un bărbat interzis, ar zice lumea. Dar oare, trăind prima frază din acest text, nu trebuia să şi-o şi asume? De ce nu i-am fost eu interzisă? Ispite sunt la tot pasul, trebuie doar să vrei să le faci faţă. Eu l-am cunoscut pe Cosmin ca o femeie liberă, îl voiam şi l-am avut... mi-am satisfăcut o poftă pentru că aşa îmi cereau trupul, mintea, lista. M-am născut cu acest drept şi nu ştiu cum, dar am reuşit să nu las societatea să mă îndoctrineze.

1 afișare
Imaginea articolului «Sex sălbatic cu Contra»

«Sex sălbatic cu Contra»

Cosmin a fost un om liber în dormitorul meu, a uitat de ce nu ar fi trebuit să vină la mine. Şi a fost frumos, a fost o experienţă nu doar interesantă, ci atât cât trebuie de elegantă şi pigmentată cu exact doza necesară de vulgar. Un bol cu căpşune îndulcite cu frişcă şi-a făcut loc printre lumânările parfumate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici