Şi Borcea la DNA

Dinamovistul va fi audiat în legătură cu transferurile internaţionale din perioada '90-2006. După Gigi Becali şi George Copos, un alt personaj din fotbalul românesc, Cristi Borcea, a aflat că are un dosar la DNA. Surse apropiate respectivului for susţin că, în timp ce primii doi au fost audiaţi de Secţia 1, în legătură cu fapte de corupţie din campionat, directorul general al roş-albilor a fost citat la Secţia 2, cea care se ocupă cu transferurile internaţionale din fotbalul românesc în perioada 1990-2006.

1 afișare
Imaginea articolului Şi Borcea la DNA

Şi Borcea la DNA

Ancheta a fost declanşată în 2006, în urma dezvăluirilor Gazetei Sporturilor despre transferul lui Florin Bratu de la Rapid la Galatasaray, cînd s-a demostrat cu acte "dispariţia" a 1.750.000 de dolari. Dinamo este în capul listei cluburilor cercetate pentru diferenţele între sumele încasate şi cele înregistrate în propria contabilitate. În marea majoritate a cazurilor, tranzacţiile s-au efectuat prin intermediul firmei de impresariat a fraţilor Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici