SIAB 2007, mai spaţios, mai multe maşini, dar mai prost organizat

Evenimentul auto al anului se poate transforma în cea mai slabă ediţie a unui salon automobilistic din România.

1 afișare
Imaginea articolului SIAB 2007, mai spaţios, mai multe maşini, dar mai prost organizat

SIAB 2007, mai spaţios, mai multe maşini, dar mai prost organizat

Aglomeraţie, nervi, locuri de parcare limitate şi scum­pe, acces greoi, WC-uri in­salubre, căldură insu­por­tabilă în corturi, şi foarte mult timp pierdut. Cam aşa poate fi caracterizată a şasea ediţie a Salonului Inter­naţional Auto Bucureşti. Dacă aveţi de gând să vă petreceţi weekendul pe Drumul Naţional 1 (DN1), atunci puteţi încerca să ajungeţi la Metro Otopeni, locul de desfăşurare a SIAB 2007. Pentru asta, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare, ceva biscuiţi de ronţăit, eventual şi ceva combustibil în plus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici