Statul, generos cu Rosca Stanescu

Companiile Ziua SRL si Management Fulcrum SRL, aflate sub aria de influenta a magnatului Sorin Ovidiu Vintu si a jurnalistului Sorin Rosca Stanescu, au cumparat fara licitatie proprietati de la Regia Protocolului de Stat.

1 afișare
Imaginea articolului Statul, generos cu Rosca Stanescu

Statul, generos cu Rosca Stanescu

Conform datelor furnizate de catre RAAPPS, compania Ziua SRL, care editeaza cotidianul cu acelasi nume, a cumparat o parte a unui imobil aflat in reconstructie, situat pe bulevardul Nicolae Balcescu, numarul 22.
Pretul platit in anul 2004 pentru partea de cladire aflata in zona Pietei Universitatii, la doi pasi de Hotelul Intercontinental, a fost de 309.400 de euro.
Conform RAAPPS, suprafata constructiei achizitionate de Ziua SRL este de 2.226 de metri patrati, iar suprafata terenului aferent este de 247 metri patrati.
Un calcul simplu arata ca firma administrata de Sorin Rosca Stanescu a platit pentru spatiu suma de 139 euro pe metrul patrat, fara a pune la socoteala si terenul.
Potrivit expertilor imobiliari consultati de EVZ, pretul de 139 de euro platit pentru un metru patrat construit pe cel mai cunoscut bulevard din Capitala este foarte mic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici