Tânărul care şi-a ucis iubita în Sibiu a declarat că era drogat

Tânărul care şi-a ucis iubita într-un apartament din Sibiu a declarat că se afla sub influenţa drogurilor când a comis fapta.

Urmărește
648 afișări
Imaginea articolului Tânărul care şi-a ucis iubita în Sibiu a declarat că era drogat

Tânărul care şi-a ucis iubita în Sibiu a declarat că era drogat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, tânărul acuzat de omor le-a declarat anchetatorilor că era sub influenţa drogurilor atunci când a comis fapta.

„Inculpatul a declarat că se afla sub influenţa drogurilor. Fapta a comis-o pe fondul geloziei. Tânăra avea plăgi tăiate şi înţepate la nivel cervical cu secţionare de vase sanguine”, a spus Ruginosu.

Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost găsit sâmbătă într-un apartament din Sibiu. Victima avea plăgi tăiate în jurul gâtului. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, precum şi medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani, din judeţul Braşov, decedată. Suspect a fost din primul moment iubitul tinerei, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din judeţul Sibiu, care a fost reţinut la scurt timp. Procurorii cer arestarea preventivă a inculpatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici