Ştefane, câţi bani ceri la concerte!

Ştefan Bănică junior chiar face avere din muzică. După ce şi-a “rotunjit” conturile în campania electorală cu circa 300.000 de euro, soţul Andreei Marin dă acum încă o lovitură. El va primi aproximativ 65.000 de euro pentru recitalul său pe scena Festivalului “Cerbul de Aur” de la Braşov, spun surse din anturajul său.

1 afișare
Imaginea articolului Ştefane, câţi bani ceri la concerte!

Ştefane, câţi bani ceri la concerte!

Deşi organizatorii de la TVR nu au anunţat încă oficial care sunt numele soliştilor ce vor evolua pe scenă la această ediţie a “Cerbului de Aur”, ce va avea loc în perioada 4-8 septembrie în Piaţa Sfatului din Braşov, surse avizate din show-biz au dezvăluit că una dintre vedetele invitate să suţină un recital la Braşov este Ştefan Bănică jr.

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici