Stenogramele terorii: După ce i-a înarmat pe civili, Iliescu a intrat în panică şi a cerut sprijin trupelor sovietice. S-a opus generalul Ştefan Guşă (II)

“(…)Să ştiţi că nu mi-era frică de unguri, ci de cine era în ţara lor, peste 60.000 de ruşi cu divizii de tancuri şi cu aviaţie, care, în momentul în care armata Romåniei era împrăştiată în plutobaşe şiplutoane, puteau pătrunde înmarş triumfal.

5 afișări
Imaginea articolului Stenogramele terorii: După ce i-a înarmat pe civili, Iliescu a intrat în panică şi a cerut sprijin trupelor sovietice. S-a opus generalul Ştefan Guşă (II)

Stenogramele terorii: După ce i-a înarmat pe civili, Iliescu a intrat în panică şi a cerut sprijin trupelor sovietice. S-a opus generalul Ştefan Guşă (II)

Cum s-a întåmplat la Praga în 1968 cånd armata cehă, spre ruşinea ei, n-a tras nici glonţ. Pentru că noi, indiferent ce s-ar fi întåmplat, chiar dacă nu voia generalul Guşă, soldatul nostru din porumb, tot trăgea.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici