Stolojan cu lobby-ul, Pinalti cu contractul

Rafinaria din Onesti, sustinuta de Theodor Stolojan, a cumparat energie ieftina de la fiul lui Gheorghe Stefan "Pinalti", care o procurase printr-o schema investigata de DNA.

1 afișare
Imaginea articolului Stolojan cu lobby-ul, Pinalti cu contractul

Stolojan cu lobby-ul, Pinalti cu contractul

Cocktail-surpriza la RAFO: afacerea de la Onesti a oligarhilor rusi ai petrolului a fost alimentata cu megawati procurati de la stat de „baietii destepti”. Controlata de controversati moguli din Est, rafinaria cumpara, de la sfarsitul lui 2005, energie furnizata, la cele mai avantajoase preturi, de Green Energy  SRL (GE), firma in care majoritara e familia primarului de Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, poreclit „Pinalti”. Informatia se regaseste chiar in raportul RAFO pe anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici