Superpolitist de ocazie

Tanarul electrician i-a venit de hac gangsterului italian. Nicolae Chiurtu (23 de ani) a fost premiat ieri de Inspectoratul de Politie al Judetului Bihor pentru ca i-a ajutat pe oamenii legii sa-l prinda pe un gangster italian, in timp ce acesta jefuia o casa de schimb valutar din orasul Salonta.

1 afișare
Imaginea articolului Superpolitist de ocazie

Superpolitist de ocazie

Nicolae Chiurtu, un electrician in varsta de 23 de ani care a dat dovada de un remarcabil spirit civic, a fost premiat ieri de politistii bihoreni. Chiurtu i-a ajutat pe oamenii legii la prinderea unui infractor periculos, care incerca sa jefuiasca o casa de schimb valutar din Salonta, judetul Bihor. Tanarul nu a ezitat atunci cand a actionat alaturi de politisti, chiar daca stia ca se putea ca talharul sa fie inarmat. Este vorba despre un infractor italian periculos, Paris Omar, recidivist, condamnat in Italia pentru rapire, jaf armat, trafic de arme.  Inainte de a fi imobilizat, italianul apucase sa ia 140.000 de lei din casa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici