Suspans la Curtea de Apel

Curtea de Apel Bucureşti a admis, ieri, mai multe cereri de intervenţie în procesul intentat de PRM pentru suspendarea Hotărârii de Guvern care stabileşte delimitarea colegiilor uninominale în vederea alegerilor parlamentare, instanţa fiind aşteptată să se pronunţe azi în acest caz.

1 afișare
Imaginea articolului Suspans la Curtea de Apel

Suspans la Curtea de Apel

Curtea a admis cererile de intervenţie formulate de Ministerul Internelor şi Reformei Administrative (MIRA), candidata PNL pentru Camera Deputaţilor Alina Gorghiu şi Corneliu Petre, acesta din urmă susţinând că a făcut cererea în numele ordinii de drept.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici