Test de inteligenţă cu Mama Natură = 0

Colegii noştrii de la Jossip.ro au rugat-o pe Roxana Ionescu, alias Mama Natură, să filmeze un material video, însă pentru că aceasta are exclusivitate cu un post tv, nu s-a putut.

1 afișare
Imaginea articolului Test de inteligenţă cu Mama Natură = 0

Test de inteligenţă cu Mama Natură = 0

Astfel încât aceştia au recurs la un test de cultură generală pe mail. Întrucât Roxana Ionescu a vrut să pară una dintre vedetele cu carte şi cap, a dat-o în bară mai rău decât dacă ar fi recunoscut că nu ştie să răspundă la întrebările redacţiei.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici