Tiriac, gata sa "fure" Australian Open!

Considerat mogulul tenisului mondial, romanul Ion Tiriac este tot mai aproape sa-si vada visul cu ochii: organizarea unui turneu de Grand Slam. Federatia Australiana de Tenis a anuntat oficial ca este in pericol sa piarda Australian Open in favoarea lui Tiriac si a solicitat 300 de milioane de dolari de la guvern pentru a face fata concurentei.

1 afișare
Imaginea articolului Tiriac, gata sa "fure" Australian Open!

Tiriac, gata sa "fure" Australian Open!

Considerat cel mai puternic om din tenisul mondial, romanul Ion Tiriac este tot mai aproape sa-si vada visul cu ochii: sa organizeze un turneu de Grand Slam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici